Kuinka Meal My Day syntyi

Meal My Dayn ajatus alkoi suhteellisen tavallisen avioparin keittiöstä keväällä 2014. Meidän keittiöstä.

Tuukka Linjala on pitkän kokemuksen omaava Personal Trainer, joka rakastui perus toimistotyöntekijään, Siniin (minuun) 10 -vuotta sitten. Tuukan elintavat ovat aina sisältäneet paljon urheilua ja jo ammatin vuoksi myös paljon ravintotietoutta. Minä taas en urheillut lainkaan ennen Tuukkaan tutustumista, eikä minulla ollut tietoa siitä, mitä suuhuni pistin.

Hyvin eri taustoista ja lähtökohdista huolimatta meitä on yhdistänyt vähintään yksi asia, ja se on rakkaus ruokaan. Ruuasta ei mielestämme tarvitse tehdä rakettitiedettä, vaan maistellaan ja nautitaan kaikkea kohtuudella, sekä nautitaan ruuan valmistamisesta.

Olen elämäni aikana kokeillut kaikki mahdolliset dieetit. Olen halunnut pudottaa painoa mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti, kuitenkaan tinkimättä ruuan laadusta ja mausta. Suurin ongelma on yleensä juuri asenteessa. Kaikki minulle heti ja nyt-ajattelu ei valitettavasti vie kovinkaan pitkäaikaisiin tuloksiin.

Aloitin elämäntapamuutokseni siis sillä, että aloin tarkkailemaan mitä syön: laskin kaloreita, proteiineja ja hiilihydraatteja... Vaivalloista? Kyllä!

Seuraavaksi aloitin keräämään itselleni reseptivihkoa, mihin laskin valmiiksi ravintoarvot, ja sitten aloin vain tekemään satunnaisesti näitä valmiiksi laskettuja reseptejä... Tylsää ja vaivalloista? Kyllä!

Sitten päätimme pistää Tuukan kanssa päät yhteen ja aloimme kiivaasti miettimään, kuinka tästä ruokailusta saataisiin helpompaa niin, ettei se olisi jatkuvaa laskemista ja etsimistä. Siitä päästäänkin tilanteeseen missä olemme nyt.

Pyöräytimme ravinto-ohjelman nettiin kaikkien saataville. Rakennat vain oman profiilin, valitset viikon reseptisi, tulostat kauppalistan ja valmistat monipuolista ja maukasta ruokaa. Helppoa ja nopeaa? Kyllä!

Toki haluamme nyt myös muistuttaa, ettei ruokailussa aina todellakaan saa olla kysymys painonpudottamisesta tai kaloreiden laskusta! Haluamme vain helpottaa arkeasi tuomalla suunnitelmallisuutta ruokaostoksiisi, säästää rahojasi kaupassa ja kehottaa sinua syömään monipuolisemmin, jotta voisit paremmin. Loppu on sinusta itsestäsi kiinni!

Ja siitä päästäänkin aiheeseen, kuinka syödä oikein? Me emme valitettavasti siihen voi puolestasi vastata.

Sen me voimme kuitenkin kertoa, että Meal My Day palvelu perustuu pohjoismaisiin ravintosuosituksiin. Tällä hetkellä varsinkin sosiaalinen media, lehdet ja televisio tuovat esiin mitä kummallisimpia dieettejä, kieltoja, mitä saa syödä ja mitä ei. Siitä kaikesta on tavallisen kuluttajan vaikea tulkita, mikä on totta.

Tutkimuksia on tehty niin paljon, kuin on tutkijoitakin. Osa pitää varmasti paikkansa ja osa ei. Osalle sopii jokin ruokavalio ja osalle ei. Ei voida sanoa yhtä ainutta oikeaa tapaa syödä. Kaikki me olemme yksilöitä ja kaikki ei aina sovi kaikille. Siksi mielestämme jokaisen kannattaakin seurata itseään ja tutkia mikä tuntuu hyvältä ja syödä sen mukaisesti.

Ravintosuositukset Suomessa valitsee ravitsemusneuvottelukunta, jonka jäsenet ovat ravitsemuksen huippuasiantuntijoita valtionhallinnosta, yliopistoista, tutkimuslaitoksista,terveydenhuollon, kansanterveyden edistämisen ja joukkoruokailun alueilta. Me uskomme ravintosuosituksiin sillä ne saavat meidän perheen voimaan hyvin.

Lopuksi haluaisimme vain saada kaikki nauttimaan ruuasta ja kehottaa kokeilemaan uutta. Suosimme laadukkaita raaka-aineita ja kotimaisia tuotteita, mutta tärkeintä kuitenkin on se kuinka sinä voit. Ei tehdä ruokailusta liian vaikeaa, ja nautitaan yhdessä tekemisestä.

Hyvä ruoka kuuluu kaikille!

Terveisin,

Sini ja Tuukka

другие новости

Meal My Day is partipating into the internet´s best sites 2016 -competition!

Meal My Day is partipating into the internet´s best sites 2016 -competition! Please give us your voice and win a personal trainer for 3 months!

читать далее...

Satokausikalenteri tukee monipuolista sesonkiruokaa!

Satokausikalenteri suunnitteli tämän hetken sesongin mukaisen ruokavalion, joka säästää rahaa, mutta ennenkaikkea saat tämän hetken maukkaimmat ainekset lautasellesi.

читать далее...

Saat mittatilausruokavalion sinulle tehtynä!

Nyt tarjoamme jokaiselle, joka haluaa pysyvän muutoksen omaan ruokavalioon, huikean mahdollisuuden!

читать далее...

Diets by personal trainers!

We have now added 21 diets to the program designed by personal trainers.

читать далее...

безглютеновой диеты

Безглютеновая диета распостранилась сильно за последние годы. С ее помощью ищют облегчение к проблемам с желудком и поддержать похудение.

читать далее...

Copyright Meal My Day 2024