100 ensimmäistä jäsentä!

Meal My Dayn jäsenenä saat käyttöösi täysin uudenlaisen ruokapäiväkirjan netissä. Päiväkirjan avulla varmistat, että syöt monipuolisesti ja ravintotavoitteidesi mukaisesti.

Palvelussa seuraat ravintoarvojasi sekä syötkö esimerkiksi tarpeeksi kasviksia. Et siis syötä hitaasti sitä mitä olet jo aikaisemmin syönyt vaan ennakoit ja suunittelet tulevan valitsemalla valmiista resepteistä sinulle juuri sopivat. Kun ruokavaliosi on valmis, lähetät vain ostoslistan matkapuhelimeesi. Sen jälkeen sinun täytyy vain valmistaa ruoka ja nauttia siitä hyvällä omalla tunnolla. Helppoa!


100 ensimmäistä jäsentä saavat kaupan päälle Satokausikalenterin - sesokiruoka taskukirjan!

Mikä on Satokausikalenteri™?

Satokausikalenteri on tuote, jonka avulla löydät joka kuukausi ruokapöytääsi kauden parhaat kasvikset. Se sisältää yli 120 Suomessa tarjolla olevan kasviksen sesonkitiedot kuukausittain ja tuottajamaittain. Satokausikalenteri on hankittavissa seinäkalenterina, taskukirjana tai mobiilisovelluksena. Satokausikalenteria käyttävät jo tuhannet suomalaiset.

Miksi käyttäisit Satokausikalenteria?

Satokausikalenterin avulla osaat valita ympäri vuoden kauppojen tarjonnan seasta maukkaimmat, ravinnerikkaimmat ja ekologisimmat tuoreet hedelmät ja vihannekset.

Valitsemalla Satokausikalenterin suosittelemia kasviksia voit olla varma, että kasvikset maistuvat hyvälle, ne sisältävät oppikirjojen mukaiset ravinteet, eikä niitä ole kypsytetty pitkillä laivamatkoilla toiselta puolelta maapalloa. Satokausikalenteriin valitut sesonkikasvikset ovat edullisia ja ekologisia, joten suosimalla niitä säästät myös rahaa ja ympäristöä.

Lähde: www.satokausikalenteri.fi

другие новости

Meal My Day is partipating into the internet´s best sites 2016 -competition!

Meal My Day is partipating into the internet´s best sites 2016 -competition! Please give us your voice and win a personal trainer for 3 months!

читать далее...

Satokausikalenteri tukee monipuolista sesonkiruokaa!

Satokausikalenteri suunnitteli tämän hetken sesongin mukaisen ruokavalion, joka säästää rahaa, mutta ennenkaikkea saat tämän hetken maukkaimmat ainekset lautasellesi.

читать далее...

Saat mittatilausruokavalion sinulle tehtynä!

Nyt tarjoamme jokaiselle, joka haluaa pysyvän muutoksen omaan ruokavalioon, huikean mahdollisuuden!

читать далее...

Diets by personal trainers!

We have now added 21 diets to the program designed by personal trainers.

читать далее...

безглютеновой диеты

Безглютеновая диета распостранилась сильно за последние годы. С ее помощью ищют облегчение к проблемам с желудком и поддержать похудение.

читать далее...

Copyright Meal My Day 2024