Meal My Day on Vuoden liikuntatuote - finaalissa!

Julkaistu: 02.11.2015

Meal My Day on valittu mukaan finaaliin kilpailemaan Vuoden liikuntatuote 2015 -kilpailussa! Äänestä ja voita oma personal trainer!

Äänestä Meal My Day voittoon vuoden liikuntatuotteeksi, klikkaamalla itsesi www.vuodenliikuntatuote.fi sivuille.
Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan 242 hienoa palkintoa, kandidaattien tarjoamista palveluista.

Koska haluamme teidät mukaamme barrikaadeille taistelussa vastaan tiukkoja dietteejä, olemme pistäneet pystyyn myös oman kilpailun.

Käy äänestämässä meitä ja klikkaa facebookissa sivuillemme, jaa ja kommentoi, niin olet mukana 3 kuukauden intensiivi personal trainer valmennuksen arvonnassa (arvo 1237€)!

Huom! Valmennus tapahtuu pääkaupunkiseudulla tai nettivalmenuksena ympäri Suomen ja sisältää räätälöidyn ruokavalion. Arvonta suoritetaan 28.2.2016.

Meal My Day -tiimi kiittää nöyrimmiten!

Muut uutiset

6 viikon valmennus starttaa 10.4.2017

Suosittu 6 viikon juoksuvalmennus starttaa jälleen 10.4.2017 Tuntuuko 10 km matkan saavuttaminen juoksemalla vaikealta tai jopa utopistiseltä. Ei hätää, olemme on kehittäneet yhteistyössä Sweatband Training Oy:n personal trainereiden kanssa 6 viikon verkkovalmennuksen kaikista juoksusta haaveileville. Juoksuvalmennus polkuja on kaksi, joista toisessa tavoitellaan 5 km juoksua ja toisessa 10 km juoksua.

Lue lisää...

Kadonneen vyötärön metsästys vol 4 starttaa jälleen!

Haluatko sinäkin vyötärösi takaisin? Kuinka vähentää selluliittia? Olisiko mukavaa pudottaa muutama kilo painoa ja voida energisimman normaalia kotiruokaa syöden ja helppoja kotitreenejä tehden?

Lue lisää...

Tarkista syötkö tarpeeksi kasviksia!

Teimme yhteistyössä Iltalehden kanssa jutun kasviksista ja niiden tärkeydestä painonhallintaan sekä tasapainoiseen päivittäiseen ruokavalioon. Luen ammattilaisten vinkit!

Lue lisää...

6 viikon supersuosittu verkkovalmennus käynnistyy taas!

Kadonneen vyötärön metsästys vol 3 -verkkovalmennus käynnistyy 3.10. Lunasta paikkasi 25.9. mennessä niin saat sen hintaan 29€ (norm.39€)

Lue lisää...

Meal My Day mukana netin parhaat sivustot 2016 -kilpailussa!

Anna meille äänesi ja voita uskomaton personal trainer -valmennus 3 kuukaudeksi!

Lue lisää...

Copyright Meal My Day 2019