Cheat Clean -blogaajan ruokavalio saatavilla

Julkaistu: 10.09.2015

Olen Kia ja kirjoitan Cheat Clean -nimistä blogia FitFashionissa.

Fitness tarkoittaa minulle treenaamista, sitoutumista, hyvää oloa ja ennen kaikkea hyvää ruokaa. Olen vuosia etsinyt oikeanlaista ruokavaliota. Erilaisten kokeilujen kautta lopputuloksena on syntynyt minulle optimaalinen ruokavalio. Paljon kasviksia, puhtaita ja lisäaineettomia raaka-aineita sekä proteiinipitoista ruokaa sisältäen runsaasti hyvälaatuista rasvaa ja tarpeeksi hiilihydraatteja liikunnalliselle ihmisille.

Sain kunnian koota Meal My Day -palveluun oman nimikkoviikkoni, johon olen yrittänyt kiteyttää ruokafilosofiani. On tärkeää syödä tasaisesti pitkin päivää ja juoda runsaasti vettä aterioiden välissä. Yleensä olen ruokien kanssa hyvin mukavuudenhaluinen ja menen samoilla aterioilla päivästä toiseen, mutta esimerkkiviikostani et löydä yhtäkään täysin samanlaista ateriakokonaisuutta. Vaihtoehtoja siis löytyy.

Jos omaat hyvin herkän vatsan kuin minä, voit kokeilla muuttaa ruokavalion gluteenittomaksi ja maidottomaksi korvaamalla leivän ja gluteenipitoiset viljatuotteet gluteenittomilla vaihtoehdoilla ja maitotuotteet kasvipohjaisilla valmisteilla. Maitotuotteiden välttämisessä tulisi huolehtia riittävästä proteiininsaannista, joten voit lisätä joihinkin päiviin ylimääräisen heraproteiinijuoman. Ruokailun ei kuulu olla kurinalaista ja säännönmukaista, vaan rentoa, itse sovellettavaa ja nautinnollista!

Terveisin,

Kia Sironen

Seuraa blogiani: http://cheatclean.fitfashion.fi/

Muut uutiset

6 viikon valmennus starttaa 10.4.2017

Suosittu 6 viikon juoksuvalmennus starttaa jälleen 10.4.2017 Tuntuuko 10 km matkan saavuttaminen juoksemalla vaikealta tai jopa utopistiseltä. Ei hätää, olemme on kehittäneet yhteistyössä Sweatband Training Oy:n personal trainereiden kanssa 6 viikon verkkovalmennuksen kaikista juoksusta haaveileville. Juoksuvalmennus polkuja on kaksi, joista toisessa tavoitellaan 5 km juoksua ja toisessa 10 km juoksua.

Lue lisää...

Kadonneen vyötärön metsästys vol 4 starttaa jälleen!

Haluatko sinäkin vyötärösi takaisin? Kuinka vähentää selluliittia? Olisiko mukavaa pudottaa muutama kilo painoa ja voida energisimman normaalia kotiruokaa syöden ja helppoja kotitreenejä tehden?

Lue lisää...

Tarkista syötkö tarpeeksi kasviksia!

Teimme yhteistyössä Iltalehden kanssa jutun kasviksista ja niiden tärkeydestä painonhallintaan sekä tasapainoiseen päivittäiseen ruokavalioon. Luen ammattilaisten vinkit!

Lue lisää...

6 viikon supersuosittu verkkovalmennus käynnistyy taas!

Kadonneen vyötärön metsästys vol 3 -verkkovalmennus käynnistyy 3.10. Lunasta paikkasi 25.9. mennessä niin saat sen hintaan 29€ (norm.39€)

Lue lisää...

Meal My Day mukana netin parhaat sivustot 2016 -kilpailussa!

Anna meille äänesi ja voita uskomaton personal trainer -valmennus 3 kuukaudeksi!

Lue lisää...

Copyright Meal My Day 2019