100 ensimmäistä jäsentä!

Meal My Dayn jäsenenä saat käyttöösi täysin uudenlaisen ruokapäiväkirjan netissä. Päiväkirjan avulla varmistat, että syöt monipuolisesti ja ravintotavoitteidesi mukaisesti.

Palvelussa seuraat ravintoarvojasi sekä syötkö esimerkiksi tarpeeksi kasviksia. Et siis syötä hitaasti sitä mitä olet jo aikaisemmin syönyt vaan ennakoit ja suunittelet tulevan valitsemalla valmiista resepteistä sinulle juuri sopivat. Kun ruokavaliosi on valmis, lähetät vain ostoslistan matkapuhelimeesi. Sen jälkeen sinun täytyy vain valmistaa ruoka ja nauttia siitä hyvällä omalla tunnolla. Helppoa!


100 ensimmäistä jäsentä saavat kaupan päälle Satokausikalenterin - sesokiruoka taskukirjan!

Mikä on Satokausikalenteri™?

Satokausikalenteri on tuote, jonka avulla löydät joka kuukausi ruokapöytääsi kauden parhaat kasvikset. Se sisältää yli 120 Suomessa tarjolla olevan kasviksen sesonkitiedot kuukausittain ja tuottajamaittain. Satokausikalenteri on hankittavissa seinäkalenterina, taskukirjana tai mobiilisovelluksena. Satokausikalenteria käyttävät jo tuhannet suomalaiset.

Miksi käyttäisit Satokausikalenteria?

Satokausikalenterin avulla osaat valita ympäri vuoden kauppojen tarjonnan seasta maukkaimmat, ravinnerikkaimmat ja ekologisimmat tuoreet hedelmät ja vihannekset.

Valitsemalla Satokausikalenterin suosittelemia kasviksia voit olla varma, että kasvikset maistuvat hyvälle, ne sisältävät oppikirjojen mukaiset ravinteet, eikä niitä ole kypsytetty pitkillä laivamatkoilla toiselta puolelta maapalloa. Satokausikalenteriin valitut sesonkikasvikset ovat edullisia ja ekologisia, joten suosimalla niitä säästät myös rahaa ja ympäristöä.

Lähde: www.satokausikalenteri.fi

Muut uutiset

Kuntokompassi on MealMyDayn uusi omistaja

Toiminta on siirtyntyt 15.6.2019 Kuntokompassin käsiin. Kiitämme MealMyDayn taustatiimiä mahtavasta pohjatyöstä.

Lue lisää...

Kadonneen vyötärön metsästys vol 4 starttaa jälleen!

Haluatko sinäkin vyötärösi takaisin? Kuinka vähentää selluliittia? Olisiko mukavaa pudottaa muutama kilo painoa ja voida energisimman normaalia kotiruokaa syöden ja helppoja kotitreenejä tehden?

Lue lisää...

Tarkista syötkö tarpeeksi kasviksia!

Teimme yhteistyössä Iltalehden kanssa jutun kasviksista ja niiden tärkeydestä painonhallintaan sekä tasapainoiseen päivittäiseen ruokavalioon. Luen ammattilaisten vinkit!

Lue lisää...

Meal My Day mukana netin parhaat sivustot 2016 -kilpailussa!

Anna meille äänesi ja voita uskomaton personal trainer -valmennus 3 kuukaudeksi!

Lue lisää...

Meal My Day Goexpo -messuilla

​Tule tapaamaan meitä GoExpo -messuille Meal My Day & Sportyplanner Vuoden liikuntatuote 2015 yhteisosastolla – 6h150, vierekkäisillä paikoilla 11 ja 12.

Lue lisää...

Copyright Meal My Day 2024