Cheat Clean -blogaajan ruokavalio saatavilla

Olen Kia ja kirjoitan Cheat Clean -nimistä blogia FitFashionissa.

Fitness tarkoittaa minulle treenaamista, sitoutumista, hyvää oloa ja ennen kaikkea hyvää ruokaa. Olen vuosia etsinyt oikeanlaista ruokavaliota. Erilaisten kokeilujen kautta lopputuloksena on syntynyt minulle optimaalinen ruokavalio. Paljon kasviksia, puhtaita ja lisäaineettomia raaka-aineita sekä proteiinipitoista ruokaa sisältäen runsaasti hyvälaatuista rasvaa ja tarpeeksi hiilihydraatteja liikunnalliselle ihmisille.

Sain kunnian koota Meal My Day -palveluun oman nimikkoviikkoni, johon olen yrittänyt kiteyttää ruokafilosofiani. On tärkeää syödä tasaisesti pitkin päivää ja juoda runsaasti vettä aterioiden välissä. Yleensä olen ruokien kanssa hyvin mukavuudenhaluinen ja menen samoilla aterioilla päivästä toiseen, mutta esimerkkiviikostani et löydä yhtäkään täysin samanlaista ateriakokonaisuutta. Vaihtoehtoja siis löytyy.

Jos omaat hyvin herkän vatsan kuin minä, voit kokeilla muuttaa ruokavalion gluteenittomaksi ja maidottomaksi korvaamalla leivän ja gluteenipitoiset viljatuotteet gluteenittomilla vaihtoehdoilla ja maitotuotteet kasvipohjaisilla valmisteilla. Maitotuotteiden välttämisessä tulisi huolehtia riittävästä proteiininsaannista, joten voit lisätä joihinkin päiviin ylimääräisen heraproteiinijuoman. Ruokailun ei kuulu olla kurinalaista ja säännönmukaista, vaan rentoa, itse sovellettavaa ja nautinnollista!

Terveisin,

Kia Sironen

Seuraa blogiani: http://cheatclean.fitfashion.fi/

Other news

Meal My Day is partipating into the internet´s best sites 2016 -competition!

Meal My Day is partipating into the internet´s best sites 2016 -competition! Please give us your voice and win a personal trainer for 3 months! <3

Read more...

Satokausikalenteri tukee monipuolista sesonkiruokaa!

Satokausikalenteri suunnitteli tämän hetken sesongin mukaisen ruokavalion, joka säästää rahaa, mutta ennenkaikkea saat tämän hetken maukkaimmat ainekset lautasellesi.

Read more...

Saat mittatilausruokavalion sinulle tehtynä!

Nyt tarjoamme jokaiselle, joka haluaa pysyvän muutoksen omaan ruokavalioon, huikean mahdollisuuden!

Read more...

Diets by personal trainers!

We have now added 21 diets to the program designed by personal trainers.

Read more...

It´s barbeque time!

We have now added to our favorite grilled recipies. Try!

Read more...

Copyright Meal My Day 2021